Syarat menjadi Team Dropship Produk V

 1. Warganegara Malaysia berumur 18 thn keatas. (sudah berkahwin lebih baik)
 2. Isi borang permohonan di laman web dibawah dan membuat bayaran pendaftaran keahlian seumur hidup sebanyak RM550 RM250 (harga promosi untuk 10 ahli team pertama sahaja).

*Nota: RM200 akan dibayar balik sebagai insentif apabila agen mendapat tempahan pertama dalam masa 3 bulan selepas pendaftaran. RM200 ini akan dibayar sebaik sahaja kami menerima tempahan dari anda.

 1. Tujuan yuran keahlian adalah untuk memastikan permohonan team dropship hanya untuk yang serius hendak berniaga sahaja dan bukan untuk mendapat harga murah semata-mata, ini akan menganggu kelancaran perniagaan ahli-ahli dropship sedia ada.
 2. Keahlian team dropship adalah TERHAD. Kami tidak mahu terlalu ramai ahli di sebuah negeri atau kawasan. Ini bagi melindungi hak Pengedar SAH kami di kawasan dan negeri tersebut.
 3. Permohonan akan diproses dalam tempoh 24 jam. Ahli yang berjaya akan dihubungi melalui email dan perlu membuat bayaran keahlian dalam masa 48 jam. Jika tiada bayaran diterima dalam masa tersebut keahlian team dropship akan dibatalkan dan akan diberikan kepada yang lebih serius.

**Nota: Maklumat akaun untuk bayaran keahlian akan diberikan bersama email permohonan yang berjaya.

 1. Ahli Team dropship dibenarkan menggunakan semua gambar produk dan mana-mana gambar yang terdapat di dalam laman web atau group kami dengan syarat TIDAK melakukan SPAM (iklan yang tidak di undang) dengan gambar-gambar ini. Dan TIDAK DIBENARKAN menggunakan gambar-gambar ini untuk tujuan selain promosi produk V.
 2. Ahli team bertangungjawab kepada setiap strategi pemasaran yang dilakukan, jika didapati melanggar syarat atau etika pemasaran, bayaran insentif RM200 tidak akan dibayar dan mungkin keahlian akan dilucutkan (bergantung kepada situasi kes).
 3. Komisyen ahli team dropship adalah RM80 sebotol bagi setiap jualan.
 4. Ahli team tidak dibenarkan menjual dibawah harga pasaran iaitu RM130 sebotol.
 5. Semua sebut harga termasuk kos penghantaran (bayaran pos adalah percuma). Penghantaran akan dilakukan melalui Poslaju setiap hari kecuali cuti umum.
 6. Semua urus niaga dalam Ringgit Malaysia (RM).
 7. Terma dan syarat ini tertakluk kepada pindaan dan boleh diubah TANPA notis pada bila-bila masa mengikut keperluan dan kepentingan agen dengan budi bicara pihak syarikat.

Sila klik untuk terus ke Borang PERMOHONAN Team Dropship Produk V